Egy kis lazítás a nagy hajtás előtt

Egy kis lazítás a nagy hajtás előtt

Zeneiskolai bemutatók, filmvetítések, táncprodukciók, sulibuli és egy rajzkiállítás is várta a Petőfi-iskola diákjait kedden a diákönkormányzat napjára rendezett ünnepségen a zalaszentbalázsi iskolában.

Az eseményről a zaol.hu hírportál is tudósított:

https://www.zaol.hu/helyi-kultura/2023/05/egy-kis-lazitas-a-nagy-hajtas-elott-videoval-galeriaval

Az esemény megnyitóján Kovácsné Bali Lívia igazgató elmondta: a fenntarthatósági témahéthez is kapcsolódnak azzal, hogy a gyerekeknek háromdimenziós mozit vetítenek le, melyben a dinoszauruszok letűnt világáról, a Galapagos-szigetekről és Új-Zéland csodájáról is láthattak érdekességeket. Ezen túl az év végi nagy hajrá előtt még szerettek volna feltöltődésre, lazításra lehetőséget adni a gyerekeknek.

A rendezvényen a kanizsai Farkas Ferenc Zene- és Aranymetszés AMI rajzszakkörös fiataljainak munkáiból nyílt kiállítás az intézmény aulájában. Majd szintén a zeneiskolás tanárok, Kócza Attila és Scheiber Krisztina vezetésével a tehetséges gyerekek mutatkoztak be. Ezután színpadra léptek az iskola mazsorett- és gyermektánccsoportjai, a gyerekeket Horváthné Forgács Mariann és Kiss Szilvia tanárnők készítették fel. A háromdimenziós filmeken jól szórakoztak a diákok. A nap végén a felsősöket sulibuli, míg az alsósokat májusfadíszítés és tánc várta.

Kapcsolódó galéria

Egy kis lazítás a nagy hajtás előtt

Pályázatok

Okosan a pénzzel!